Jump to content
Lightmaker2014

Pasting tables doesn't work.

Recommended Posts

If I try to paste a table it shows up as a table in the posting area, but as a preview or the posted thread, it messes up and puts the stuff as a straight down column: 

 

Like this:

 

A B

A B

A B

A B

0 1

2 3

4 5

6 7

 

Instead of this:

 

post-49187-0-97986500-1415569830_thumb.png

Edited by Lightmaker2014

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this happens because the forum doesn't keep certain formatting (such as HTML) for safety purposes.

I recommend if you would like to display a table in the forum you take a screenshot and display as an image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can switch into BBcode mode and copy the raw BBcode script to keep the formatting

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was Microsoft Word 2007 tables. I just took screens on how they looked in the post editor and uploaded to photobucket and pasted back into the posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HTML posting is disabled by default for pretty much everyone below an Admin. This is essentially this is what you are pasting into that window from word. It can and will render it for viewing purposes but once you go to post it any and all elements will be stripped from it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
Top ArrowTop Arrow Highlighted